Acasă Nova TV

Târgul tradițional Produs de Cluj și-a deschis porțile în Piața Corneliu Coposu | VIDEO

1366

Târgul tradiţional „Produs De Cluj” a ajuns pentru al doilea an consecutiv în municipiul de pe Târnava Mare.

La sfârșitul acestei săptămâni, timp de trei zile, de vineri și până duminică, medieșenii vor avea ocazia în Piața Corneliu Coposu, să savureze produse tradiționale oferite de producători din județul Cluj pentru toate gusturile și vârstele. Totodată, participanții vor avea ocazia să asiste la mai multe spectacole cu artiști îndrăgiți.

Târgul „Produs De Cluj” și-a deschis porțile în Piața Corneliu Coposu, acolo unde va funcționa până duminică. Timp de trei zile, medieșenii sunt invitați să vadă și să cumpere produse tradiționale, pentru copii a fost pregătit un parc distracții, iar atmosfera va fi întreținută de soliști consacrați de muzică populară.

Programul artistic al primei zile va debuta la ora 18:00 cu un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul Purtata Mediaş, iar apoi vor susţine recitaluri interpreţii Oana Moldovan, Camelia Darvaş, Aurica Bacea, Costel Popa, Georgiana Lobonţ şi Aurel Tămaş.

Sâmbătă între orele 13-15 va fi organizat un atelier pentru copii de sculptură în lemn şi fructe, iar apoi seara va debuta cu un spectacol folcloric susţinut de Ansamblurile ,,Dansatorii de pe Someş’’ din Iclod,  ,,Şoimii Carpaţilor’’ din Floreşti, Grupul ,,Muguri de folclor’’ şi Taraful ,,Regal Transilvan’’. Vor mai urca pe scenă interpreţii Daria Gâdea, Iulia Bucur, Lucia Potra, Adina Hada, Alina Ploae, Mihai Trif şi Sava Negrean Brudaşcu.

Ziua de duminică va debuta la ora 13:00 cu un spectacol de magie susţinut de Florin Suciu Buh, iar apoi seara va avea loc un spectacol susţinut de Şcoala populară de artă ,,Tudor Jarda’’ Cluj Napoca, de Fanfara Judeţului Cluj, dirijor Flaviu Mogoşan, dar şi de cursanţii claselor de canto muzică populară de la secţiile Cluj, Gherla şi Dej, respectiv de Ansamblul ,,Vatră de dor’’ şi de interpreţii Denisa Bonţe, Claudiu Ciotleus, Ana Strîmturean, Felix Gălan şi Ioan Dordoi.

Banner EximTur