Acasă Nova TV

Scandal la Ighișu Nou | 2 familii s-au bătut între ele, iar apoi cu polițiștii

2962

Joi seara a fost scandal în satul aparținător Ighișu Nou.

În jurul orei 20:30, două familii de romi s-au luat la bătaie între ele pe fondul unor conflicte mai vechi. La fața locului au intervenit polițiștii, iar scandalul a fost pe moment aplanat.

Conform unor surse neoficiale, după circa o oră și jumătate, bătaia a reînceput, de această dată fiind mai multe persoane implicate. Pe lângă polițiștii medieșeni, a intervenit și Serviciul de Acțiuni Speciale al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Doi polițiști și unul dintre cei care s-au luat la bătaie au fost răniți, însă nimeni nu a necesitat internarea în spital. 

Conform reprezentanțiilor IPJ Sibiu, în prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj și ultraj contra bunelor moravuri, ancheta continuând în vederea identificării tuturor celor implicați și aplicarea măsurilor legale în consecință.

ACTUALIZARE: Comunicat IPJ Sibiu

Trei bărbați au fost reținuți în urma scandalului din Ighișu Nou.

În data de 18 mai, în localitatea Ighișu Nou a avut loc un conflict în care au fost implicați mai mulți localnici; în urma activităților operative și de cercetare penală desfășurate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au reținut trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, a trei infracțiuni de lovire sau alte violențe, a unei infracțiuni de distrugere și unei infracțiuni de amenințare, fapte comise în timpul conflictului.

Cei trei bărbați, în vârstă de 21 de ani, 28 de ani și 47 de ani, domiciliați în satul Ighișu Nou, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă. Cercetările în acest dosar continuă.

Banner EximTur