Acasă Sport

Reţeta clasică | Gaz Metan a remizat alb la Botoşani

94

Gaz Metan a remizat fără gol în deplasarea de la Botoşani.

Partida s-a încheiat cu acelaşi scor ca şi precedentele trei din actuala ediţie de campionat. Ambele formaţii au avut câte o bară, moldovenii în prima repriză prin Sergiu Popovici, iar alb-negri în partea a doua a jocului prin Ovidiu Bic.

FC Botoşani a avut şansa să deschidă scorul în minutul 7 a partidei, însă Alexandru Greab a respins şutul lui Sergiu Popovici din careul de 16 metri. Peste doar şapte minute, moldovenii au mai ratat o ocazie prin Robert Elek, a cărui lovitură de cap a trecut pe lângă poarta Gazului. În minutul 34, Mihai Roman e executat foarte bine o lovitură liberă, dar Greab a fost la post şi a scos mingea de la vinclu. Cu trei minute înainte de pauză, acelaşi Sergiu Popovici l-a întors în careu pe JasminTrtovac şi a şutat însă bara s-a opus golului.

Gaz Metan a avut prima ocazie în minutul 65. Romeo Roberto a fost găsit foarte bine în marginea careului advers de către Eric de Oliveira, însă a şutat pe lângă poartă. Moldovenii au avut şansa de a marca prin acelaşi Sergiu Popovici al cărui şut a fost blocat de Alexandru Greab. În minutul 79, medieşenii şi-au trecut şi ei în cont o bară. Ovidiu Bic a prins un şut foarte bun de la peste 25 metri, însă mingea a lovit bara transversală şi a ieşit în afara terenului.

Banner EximTur