Acasă Nova TV

Mii de medieşeni s-au distrat la baraj de 1 Mai | VIDEO ŞI DECLARAŢII

4970
DISTRIBUIȚI

Mii de medieşeni s-au distrat pe baraj de 1 Mai.

Ediţia din acest an a Maialului a avut parte până la urmă de vreme bună. După o dimineaţă cu ploaie la Mediaş, soarele a apărut, iar evenimentul pregătit de Primăria Mediaş s-a putut desfăşura în bune condiţii.

Peste 2.500 persoane au venit pe barajul de la Ighişul Nou pentru a petrece împreună ziua de 1 mai. Bere, mici, distracţie şi muzică bună au fost ingredientele unei petreceri reuşite.

Atmosfera a fost întreţinută de Narcisa Luncan, Aurica Bacea, Costel Popa, Gicu şi Antonia Muntean, Costi Dumitru şi Ansamblul folcloric „Purtata“ Mediaş cu soliştii Diana şi Bianca Creţu, Antonia Glogoveţan, Radu Dumitru si Alin Matyas. Conducerea muzicală a fost asigurată de Florin Vasiu, iar coregrafia de Gheorghe Neagu. Invitatul special al manifestării a fost Ionuț Fulea.

Banner EximTur
  • ghe

    Or fi fost toți pe baraj! (BARÁJ, baraje, s. n. 1. Construcție hidrotehnică, așezată transversal în albia unui curs de apă, pentru ridicarea nivelului apei în amonte și crearea unui lac de acumulare; stăvilar, zăgaz.) Dacă ziceați LA baraj, ÎN ZONA barajului, era altceva, dar să gafați din titlu, halal jurnalism!

    • Marius

      Si eu i-am corectat de cateva ori; au mai gresit si in alte articole!