Acasă Sport

Fotbaliștii Gazului Metan promovează partida cu ACS Poli Timișoara, ultima oficială din acest sezon

308

Gaz Metan joacă duminică seara de la ora 21:00, pe teren propriu, ultima partidă oficială din acest sezon în compania lui ACS Poli Timișoara.

Pentru a avea alături un număr cât mai mare de spectatori, meciul va fi promovat prin mai multe acțiuni de către fotbaliștii de la prima echipă, dar și de către componenții echipei a doua și de la grupele de juniori. Astfel, joi, 1 iunie, 60 juniori ai clubului, alături de fotbaliști de la echipa mare și echipa a doua, vor fi prezenți în centrul istoric al Mediașului, acolo unde Primăria Mediaș organizează între orele 11-14 un program pentru copii. Cu această ocazie, fotbaliștii vpr împărți participanților la eveniment un număr de 150 invitați la meci. Tot de 1 iunie, partida cu Timișoara va fi promovată și la finalele Festivalului Bucuria Mișcării programate pe terenurile Clubului Sportiv Școlar Mediaș.

Fotbaliștii Gazului Metan de la toate nivelele, vor împărți invitații și în data de 3 iunie, atunci când va fi organizată Gala de deschidere a evenimentelor dedicate aniversării a 750 ani de atestare documentară a municipiului de pe Târnava Mare.

Banner EximTur