Acasă Nova TV

Doi bărbați din Moșna, cercetați penal după ce au maltratat și schingiuit un câine

2570

Doi bărbați din Moșna sunt cercetați penal după ce au maltratat și schingiuit un câine.

În data de 1 mai, în jurul orei 01:15, un medieșean a sesizat telefonic Poliția Municipiului Mediaș cu privire la faptul că persoane necunoscute îi agresează câinele.

La fața locului a fost direcționat un echipaj al Inspectoratului Județean de Jandarmi, fiind identificat reclamantul și alte două persoane, care au declarat că un grup de persoane au intrat peste ei în curte și au încercat să omoare un câine. În curtea respectivă a fost identificat și apelantul care se afla lângă un câine de rasă ciobănesc de Asia centrală, aflat în agonie.

În continuarea cercetărilor efectuate, jandarmii au identificat la Centrul de Primiri Urgențe Mediaș doi bărbați, unul dintre aceștia solicitând îngrijiri medicale și prezentând mușcături de câine. Cercetările în acest caz au fost preluate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, cei doi bărbați fiind cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de maltratarea și schingiuirea animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 25 alin. 1 lit. e din Legea 205/2004, republicată.

Banner EximTur