Acasă Nova TV

Atelierul Micii Jurnaliști la Școala C. I. Motaș | Eric, invitat special

304
DISTRIBUIȚI

Elevii clasei a I-a A de la Şcoala Gimnazială Constantin Ioan Motaş au participat la Atelierul de lucru Micii Jurnalişti, desfăşurat în cadrul Săptămânii Şcoala Altfel.

Aceştia au fost pe rând operatori tv, reporteri sau persoana intervievată, au scris ştiri despre activităţile lor din această săptămână, iar la final au luat parte la o conferinţă de presă cu un invitat special, fotbalistul Gazului Metan, Eric de Oliveira.

Elevii au intrat pe rând în pielea unui crainic TV, a unui reporter sau operator. Cu toate că au avut emoţii, aceştia s-au achitat foarte bine de ceea ce au avut de făcut, au citit ştiri, au luat interviuri şi au învăţat cum funcţioneză o cameră de luat vederi. 

Momentul culminant a fost apariţia fotbalistului Gazului Metan, Eric de Oliveira, invitat special la atelier. Mare fan al jucătorului, unul dintre copii a fost copleşit de emoţia întâlnirii cu acesta. Eric le-a povestit copiilor cum poţi ajunge să faci performanţă, cât de important este să ai un vis şi să crezi în el. Mijlocaşul Gazului Metan a rememorat şi o amintire din copilărie, atunci când juca fotbal chiar şi cu mâna în ghips.

Banner EximTur