Acasă Sibiu

Metoda Accidentul | Femeie înșelată cu 1.000 Euro de un fals medic

452
DISTRIBUIȚI

În noaptea de marți spre miercuri la ora 3:35, o sibiancă în vârstă de 69 de ani a reclamat Poliţiei Municipiului Sibiu faptul că a fost victima unei înşelăciuni prin metoda Accidentul.

,,În fapt, în jurul orei 03:00, a fost sunată pe telefonul fix de către un bărbat necunoscut care s-a recomandat a fi medic şi care i-a comunicat femeii că fiul şi nora au fost implicaţi într-un accident rutier deosebit de grav, că cei doi se află internaţi la UPU – Spitalul Clinic Judeţean Sibiu şi au nevoie de suma de 1.000 euro pentru transportul cu elicopterul la Bucureşti unde urmează a fi supuşi unor intervenţii chirurgicale.

Convorbirea telefonică a durat aproximativ 15 min, timp în care un alt bărbat necunoscut s-a deplasat la domiciliul victimei de unde a ridicat suma de bani solicitată. După plecarea bărbatului căruia i-a dat banii, femeia a înţeles că a fost victima unei înşelăciuni şi a sesizat Poliţia” a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

În prezent, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Sibiu fac cercetări în vederea identificării, prinderii şi tragerii la răspundere a vinovaţilor.

Foto:arhivă

Banner EximTur