Acasă Sport

Eficacitatea rămâne pe zero | Gaz Metan doar o remiză albă cu ASA la Târgu Mureş

177
DISTRIBUIȚI

Fobaliştii lui Cristian Pustai nu au reuşit să convingă nici în partida cu ASA.

Sâmbătă, într-un meci contând pentru etapa a opta din Playout-ul ligii 1, Gaz Metan a livrat încă o partidă fără gol, de această dată la Târgu Mureş, SCOR 0 – 0.

După o primă repriză în care medieşenii au ratat bune oportunităi prin Sikorski din 7-8 metri şi Creţu care a trimis pe lânga poartă în minutul 43 după un şut de la 30 de metri, în partea a doua meciul s-a mai animat iar ocaziile nu au întârziat să apară.

În minutul 48 Eric a trimis din lovitură liberă pe poarta adversă, portarul a respins în faţă, iar Buzean nu a reuşi să trimită din apropiere în poartă.

În minutul 76, Lupu ratează cea mai mare ocazie a meciului pentu Gazu, după ce a luat o acţiune pe cont propriu, de la jumătatea terenului, a trecut de patru adversari, dar nu a putut să-l învingă pe potarul Papp.

În minutul 80 Eric ratează şi el o ocazie bună, din interiorul careului şutul lui şterge bara transversală.

ASA ratează cea mai mare ocazie în minutul 83, atunci când Rus a trimis cu capul din şase metri dar Greab a reuşit să scoată după un reflex foarte bun.

În minutul 86 Bănel Nicoliţă şutează foarte bine din 16 metri dar Greab reuşeşte din nou să respingă., aceasta fiind şi ultima ocazie notabilă a acestei partide.

Gaz Metan rămâne şi după această etapă la un punct distanţă de Iaşi, liderul la zi în PlayOut.

Mediaşul a început cu Greab – Rugasevic, Buzean, Trtovac, Creţu – Bic, Danci – Curtean, Eric, Munteanu – Sikorski.

Banner EximTur