Acasă Sibiu

Surpriza de la spital | Avea un glonț în picior

1132
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 58 de ani din Poplaca s-a prezentat marți seara la Spitalul Județean Sibiu după ce cu câteva ore înainte a fost împușcat fără să își dea seama.

Acesta s-a prezentat în jurul orei 21.00, la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, unde a fost diagnosticat cu plagă prin împușcare în treimea superioară a gambei drepte.

„Bărbatul a fost internat în cadrul Secției Clinice Chirurgie II și a fost operat în cursul acestei zile  pentru îndepărtartarea  glonțului.  Bărbatul este stabil hemodinamic și va rămâne internat sub supraveghere și tratament de specialitate. Glonțul va fi pus la dispoziția organelor de anchetă” a precizat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Sibiu.

Din câte se pare, ieri după-amiază bărbatul a lucrat pe un teren pe care îl deține în apropierea poligonului din Poplaca. În momentul în care a trecut prin dreptul, acestuia a simțit o durere în picior, însă nu a realizat că a fost atins de un glonț. Seara a început să îi curgă sânge din picior și să aibă dureri, astfel că s-a prezentat la spital, unde medicii au constatat că are un glonț în gambă.

Foto: arhivă

Banner EximTur