Acasă Sibiu

Prefectul de Sibiu a fost schimbat din funcție | VEZI cine i-a luat locul

1372

Prefectul Cristian Roman a fost schimbat din funcţie în Şedinţa de Guvern din această după-amiază.

De asemenea, Subprefectul Anca Şandru a fost schimbat din funcţie în cadrul Şedinţei de Guvern.

A fost onorant să reprezint judeţul Sibiu din poziţia de prefect, funcţie pe care care am exercitat-o în primul rând cu gândul la binele cetăţenilor. Cred că am reuşit ca pe parcursul acestui an să menţinem un echilibru în judeţ, atât din punctul de vedere al legalităţii actelor administrative emise, al serviciilor oferite de instituţiile din administraţie, cât şi al situaţiilor cu potenţial de risc pentru ordinea publică şi siguranţa oamenilor. În plus, consider că Instituţia Prefectului a asigurat pe parcursul anului 2016 desfăşurarea a două procese electorale de o înaltă calitate, corectitudine şi transparenţă, la standarde moderne.

Le mulţumesc tuturor reprezentanţilor structurilor şi instituţiilor cu care am colaborat în calitate de prefect, asigurându-i că le-am apreciat permanent profesionalismul şi buna-credinţă de care au dat dovadă în relaţia cu Instituţia Prefectului. De asemenea, le mulţumesc colegilor şi doamnei subprefect Anca Şandru, pentru sprijinul acordat în îndeplinirea atribuţiilor conferite de lege. Tuturor le doresc să lucreze în continuare pentru oameni, iar în luarea tuturor deciziilor luate la nivelul judeţului Sibiu să primeze tot timpul interesul public.

Nu în ultimul rând, mulţumesc presei locale, care a fost în permanenţă un partener de încredere, transmiţând cu obiectivitate şi promptitudine mesajele către sibieni. Eu vă asigur că voi rămâne în continuare un luptător pentru respectarea principiilor democratice, astfel încât Sibiul şi România să fie un stat de drept puternic şi respectat!” a declarat Cristian Roman.

În aceeaşi Şedinţă de Guvern a fost numit Prefect Lucian Radu, iar Subprefect Olimpia Prislopean.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.