Acasă Sport

Rețeta clasică | Gaz Metan a remizat alb cu FC Botoșani

245
DISTRIBUIȚI

Gaz Metan a remizat pe teren propriu cu FC Botoșani, scor 0-0.

Remiza albă este a treia din acest sezon între cel două formații, după ce în sezonul regulat ambele jocuri s-au terminat cu același scor.  În urma acestui rezultat, formația lui Cristian Pustai rămâne pe prima poziție a play-out-ului cu 24 puncte.

Botoșănenii au cerut penalty în minutul 16 după ce Elek a alunecat în careu într-un duel cu Zaharia, însă centralul a lăsat jocul să continue. Peste doar trei minute, Sikorski a șutat de la marginea careului însă Cobrea a fost la post. În minutul 28, oaspeții au cerut din nou penalty după două dueluri consecutive în careu între Zaharia și Elek, respectiv Rugasevic și Endrick, dar centralul a lăsat din nou jocul să continue. Prima repriză s-a încheiat cu un șut al lui Valentin Crețu respins în corner de portar.

La treisprezece minute de la reluarea jocului, Sikorski a scăpat spre poartă, a șutat, iar Cobrea a respins în corner. De partea cealaltă, Aymen Tahar a intervenit foarte bine în fața lui Buș, iar  apoi în minutul 80, Sabin Lupu a intrat în careu însă a șutat peste poartă. Ultima ocazie a aparținut botoșănenilor, Alexandru Greab reușind să respingă în corner lovitura liberă bătută de Burcă.

Banner EximTur