Acasă Revista Presei

Soții Iohannis au pierdut casa din centrul Sibiului

271
DISTRIBUIȚI

Klaus Iohannis a pierdut definitiv casa din centrul Sibiului, care îi aducea cele mai mari venituri.

Curtea de Apel Pitești s-a pronunțat miercuri asupra contestației în anulare depuse de avocații președintelui, după ce, anul trecut, soții Iohannis şi-au pierdut calitatea de proprietari, anunță Digi24.

Instanța a decis definitiv astăzi ca soții Iohannis să-și piardă calitatea de proprietari ai casei din centrul Sibiului.

Ei nu mai erau proprietari ai acestei case din luna aprilie a anului trecut, după ce au fost radiați din cartea funciară, la solicitarea Administrației Finanțelor Publice.

Anterior, familia Iohannis a pierdut în instanță dreptul de proprietate asupra acestei părți din casă, printr-o sentință definitivă a Curții de Apel Brașov.

Casa a fost naționalizată, apoi cumpărată de foștii chiriași, cărora le-au fost anulate contractele, în urma unei cereri de retrocedare a unui presupus moștenitor. De la acest moștenitor a cumpărat familia Iohannis jumătate din casa.

Instanța a decis că actele de moștenitor ale fostului proprietar nu sunt valide, iar, după 16 ani de procese, casa a revenit în posesia statului.

Citește mai mult pe Digi24

Banner EximTur
  • Marius

    Nimic grav, mai are inca 5. Cred ca le ajung 2 case (una in Sibiu si una in Bucuresti), pt 2 oameni care nu au copii. 2 oameni nu pot locui in 5 case. Dar nu uitati ca dl Victor Viorel Ponta are 7 case (locuinte), la el cand?