Acasă Sibiu

REACȚII Buget 2017 | Parlamentarii PSD-ALDE au votat împotriva intereselor sibienilor

531

Parlamentarii PSD-ALDE au votat împotriva intereselor sibienilor! Anunțul a fost făcut astăzi de Constantin Șovăială, deputat PNL de Sibiu.

Într-un comunicat de presă remis după votul Bugetului de Stat, parlamanterul subliniază faptul că „Am susţinut, în cele două zile, în Plenul Parlamentului amendamente pe legea bugetului pentru dezvoltarea judeţului Sibiu. Din păcate, amendamentele privind construcţia unui spital judeţean, modernizarea drumurilor judeţene, construcţia de locuinţe pentru tineri sau construcţia unui bazin de înot în Mun. Mediaş au fost respinse de către majoritatea parlamentară condusă cu o mână de fier, de Liviu Dragnea.

Parlamentarii PNL au propus amendamente vitale pentru dezvoltarea judeţului Sibiu, doar că majoritatea PSD-ALDE a pus interesul de partid mai presus de sănătatea, educaţia şi infrastructura din judeţul Sibiu! Ne vom trata în aceleaşi spitale bolnave de 100 de ani, vom avea aceleaşi drumuri periculoase, iar tinerii vor învaţa în aceleaşi şcoli fără autorizaţie! Asta este adevărata faţă a celor din PSD!

comunicat Sibiu-page0001

Banner EximTur