Acasă Nova TV

Parcare publică pe circa 3.000 metri pătrați în zona centrală a Mediașului | VIDEO

3164
DISTRIBUIȚI

Municipalitatea vrea să amenajeze o parcare publică în zona centrală a orașului.

Aceasta va fi amplasată în curtea atelierelor Școlii Naționale de Gaz pe o suprafață de aproximativ 3.000 metri pătrați, iar accesul se va face din strada Unirii.

Aleșii locali medieșeni au aprobat în unanimitate un proiect de hotărâre privind schimbarea destinaţiei terenului aflat în administrarea Liceului Tehnologic „Şcoala Naţională de Gaz”, din spaţii cu destinaţie de bază materială a unităţilor de învăţământ,  în spaţiu destinat amenajării unei parcări publice, pe o perioadă nedeterminată. Suprafața respectivă de teren nu a mai fost utilizată de o perioadă lungă de timp și nici nu mai este necesară în procesul instructiv-educativ, iar din acest motiv s-a decis că poate fi folosită în alt scop.

Terenul respectiv își va schimba destinația după obținerea avizului conform de la Ministerul Educației Naționale.

Banner EximTur
  • Marius

    Daca tot se face parcare auto sa fie supra-etajata, ca sa incapa mai multe masini, ganditiva ca e totusi zona centrala! Degeaba se asigura 80-100 de locuri de parcare cand pe aceeasi suprafata sar putea ridica inca 2-3 nivele si sa incapa vreo 200-250 de masini! Nu-i ceva imposibil! Ar afara si frumos, o parcare supraetajata