Acasă Nova TV

Ilegalitate totală | Șoferul era beat și fără permis, mașină avea numere false

1123
proces verbal agent politie

La sfârșitul acestei săptămâni pe  Drumul Comunal  3, comuna Slimnic, poliţiştii au identificat un conducător auto aflat la volanul unui autoturism care avea montate plăcuţe cu numere de înregistrare provizorii diferite faţă – spate.

În urma verificărilor, s-a constatat că şoferul, localnic în vârstă de 35 de ani, nu posedă permis de conducere, iar cele două plăcuţe cu numere erau false, ele nefiind atribuite vreodată autoturismului în cauză.

„De asemenea, la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan, concentraţia rezultată fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la UPU Sibiu unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, conducerea unui autovehicul cu numere false, conducere fără permis, respectiv conducere sub influenţa alcoolului” a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

Foto: arhivă

Banner EximTur