Acasă Revista Presei

GUVERNUL A CEDAT | Vom face de urgență o ședinta pentru abrogarea OUG 13

361

Premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca duminică, intr-o sedinta de urgenta a Guvernului, va abroga Ordonanta de Urgenta 13, care modifica Codul Penal.

El a motivat decizia spunand ca „nu vreau sa dezbinam Romania. Romania nu poate fi rupta in doua. Romania, in acest moment, prin ce se intampla, pare rupta in doua, dar e ultima mea dorinta sa se ajunga la asa ceva„.

Grindeanu a mai spus ca ministrul Justitiei „isi asuma consecintele” pentru situatia creata, fara a explica insa daca acest lucru inseamna demisia sau remanierea lui Florin Iordache.

Grindeanu a folosit termenul „abrogare”, motivand ca el a fost utilizat de Administratia Prezidentiala cand i-a cerut acest lucru, adaugand ulterior ca va fi gasita formula corecta pentru ca prevederile sa nu intre in vigoare – „abrogare sau prorogare”.

Premierul Grindeanu a mai spus ca, pentru a pune in acord decizia Curtii Constitutionale privind definirea abuzului in serviciu, va demara consultari cu partidele de Opozitie, in urma carora Guvernul va realiza un proiect de lege ce va fi trimis in Parlament.

Sursa HotNews

Banner EximTur

2 COMENTARII

 1. Inainte de alegeri, PSD a promis eliminarea unor taxe.
  Printre ele, taxa pentru pasaport.
  Ieri am fost cu prietena mea sa ne informam…
  „Eliminarea” in varianta Guvernului, inseamna reducerea sumei : de la 286 la 256 !
  O zi faina !

  P.S. De fapt, eu am castigat un pariu ! N-am crezut NICIUN MOMENT gargara politicienilor nostri.
  Cum frumos spunea cineva : „politician mincinos” = pleonasm…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here