Acasă Sport

Gaz Metan vs Steaua | Recompensă uriașă pentru medieșeni dacă înving în această seară

548

Jucătorii medieșeni au fost anunțați de conducerea clubului că vor avea primă 50.000 de euro de echipă dacă vor reuși să treacă diseară de Steaua.

Pentru prima dată în acest sezon, Eric și compania joacă pe masă cu 50.000 de euro, cam 2.500 de euro de jucător. Un salariu lunar mediu la Mediaș, care și-așa intră în conturi cu mare întârziere, scrie Gazeta Sporturilor.

Bonusul vine din partea șefilor clubului, dacă alb-negrii vor reuși diseară să învingă vicecampioana și să-și asigure sută la sută locul în play-off-ul Ligii 1.

Eric a revenit și el la echipa mare după ce-a fost pedepsit de Pustai și e în lot pentru partida din această seară.
Vezi declaraţiile de dinaintea partidei:

Cristian Pustai a declarat la conferinţa de presă ce precede partida cu Steaua, că Gaz Metan mai are nevoie matematic de 3 puncte pentru a fi calificată în play-off.

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf a declarat înaintea meciului de la Mediaş:

Obiectivul nostru este să câștigăm toate meciurile care au mai rămas până când va începe play-off-ul. Vom merge la Mediaș cu un singur gând, să câștigăm meciul. Avem o singură problemă, Ovidiu Popescu este suspendat, în rest toată echipa este validă.
Nu mă interesează că o să intre Dinamo sau Astra în play-off, pe mine mă interesează ca noi să câștigăm meciul (de la Mediaș). Dacă ei vor intra în play-off asta se datorează numai lor și faptului că reușesc să câștige următoarele meciuri. Îmi doresc ca Steaua să fie pe primul loc, (de) restul nu mă interesează”. (Agerpres)

METEO
Conform meteorologilor, la ora meciului Mediaşul va avea parte de un cer variabil, temporar noros şi temperaturi maxime între 2 – 5 grade. Nu vor fi condiţii de precipitaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.