Acasă Sport

Gaz Metan așteaptă punctele de la TAS | VIDEO

291

Gaz Metan își așteaptă înapoi cele trei puncte cu care a fost penalizată.

În cursul zilei de miercuri, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne trebuia să dea un răspuns în acest caz. Chiar dacă acesta va fi pozitiv, tehnicianul Cristian Pustai spune că formația sa mai are nevoie de o victorie pentru a fi sigură de un loc de play-off.

Gruparea de pe Târnava Mare a fost penalizată cu trei puncte în luna decembrie a anului trecut, pentru o presupusă datorie către formația bulgară Cernomoret Burgas, care nu mai există în prezent. Medieșenii au făcut apel la TAS și speră că își vor lua punctele înapoi, însă pentru a fi siguri de play-off mai au nevoie de încă o victorie în ultimele trei jocuri oficiale din sezonul regulat. 

Până la ora realizării acestui material, clubul de pe Târnava Mare nu a primit niciun verdict din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne în privința celor trei puncte de penalizare.

ACTUALIZARE:

Gaz Metan şi-a primit cele trei puncte înapoi. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis în favoarea alb-negrilor care au astfel 38 puncte în clasamentul Ligii întâi.

,,Nu este nicio surpriză! S-a întâmplat cum era și normal. A fost un caz inventat de către domnul Duru și nu știu de ce a trebuit să ajungem aici. Probabil că deranjăm și nu suntem lăsați la masa bogaților. Însă, noi nu ne vom opri aici și ne vom căuta în continuare dreptatea, în civil. Decizia TAS ne dă voie să facem acest lucru” a spus Preşedintele Ioan Mărginean la Digisport.

 

Banner EximTur