Acasă Nova TV

Constantin Șovăială și-a deschis birou parlamentar la Mediaș | VIDEO

466
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Constantin Șovăială și-a deschis Birou parlamentar în municipiul de pe Târnava Mare.

Acesta va funcționa la sediul filialei locale a liberarilor din Piața Regele Ferdinand I, iar parlamentarul va fi prezent la Mediaș cel puțin de două ori pe lună. 

Biroul Parlamentar al lui Constantin Șovăială a fost deschis în centrul istoric al municipiului. Președintele PNL Mediaș, Gheorghe Roman, a explicat că este important faptul că deputatul nu a uitat că și medieșenii l-au trimis în Parlamentul României pe acesta. 

Constantin Șovăială a explicat că Mediașul este foarte important pentru el și cunoaște problemele orașului. Din acest motiv acesta a luat decizia de a-și deschide aici un birou parlamentar.

Banner EximTur
 • Marius

  Foarte important Mediasul pentru el, ce sa zic…daca e asa de important sa se mute in Medias, sa vada cum e de dezvoltat.
  1. Romgaz si Transgaz o semnatura mai trebuie sa fie mutate total la Bucuresti,
  2. Fabrica Kromberg incepe sa scartaie si ea, se fac reduceri de personal, se fac restructurari la navetisti.
  3. in rest se deschid intreprinderi mari si uzine: Kaufland, Billa, Penny, Lidl, Pepco,etc
  4. Pe noi ne-o depasit Blajul, orasel de 20.000 locuitori, sau deschis firme: o fabrica de mobila, (nemtii de la Bosch, 3000 angajati, din care 300 sunt numai ingineri), ati vazut cum arata Blajul in ultimii 2 ani?, arata mult mai „circulat”, mai „viu” ca Mediasul, desi e de 2 ori si jumatate mai mic!

  Sovaiala, Sustinator a Mediasului? Cine, Cum? Unde? Cand??
  Si-o deschis birou la Medias, pentru a-si intari scaunul lui, nu pentru a ajuta cu ceva orasul. Cu ce ne-ar putea el ajuta… cu ce?

  OAMENII nu s-au invatat minte ca „politician mincinos” e pleonansm!