Acasă Sibiu

13 permise ridicate pentru viteză excesivă la sfârșitul săptămânii trecute | VEZI amănunte

552

13 permise auto au fost ridicate pentru viteză excesivă la sfârșitul săptămânii trecute.

În perioada 24-26 februarie, poliţiştii rutieri au desfășurat ample acțiuni pe toate sectoarele de drum naţional şi judeţean în vederea combaterii accidentelor rutiere produse pe fondul vitezei, în cele două forme ale sale: excesivă sau neadaptată la condițiile meteo-rutiere. În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 347 de sancțiuni contravenționale și au ridicat în vederea suspendării 13 permise de conducere.

„În perioada de referință, polițiștii rutieri au acţionat pe drumurile cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, fiind utilizate și dispozitivele de măsurare şi înregistrare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, care au fost poziţionate îndeosebi pe drumurile naţionale (DN 1, DN 7 şi DN 14), dar şi în localităţi, în special municipiile Sibiu şi Mediaş.

În urma supravegherii acestor zone şi tronsoane, poliţiştii au constatat 347 de sancțiuni contravenționale, din care 262 pentru depășirea regimului legal de viteză; totodată, au fost ridicate în vederea suspendării 13 permise de conducere, din care 4 pentru depășirea regimului legal de viteză cu peste 50 km/h. În cadrul acțiunilor, polițiștii rutieri au constatat și o infracțiune la regimul rutier” a precizat Subcomisarul Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.