Acasă Sibiu

Urmăriți internațional prinși | Erau căutați pentru infracțiuni cu carduri bancare în Germania

1002

Doi bărbați urmăriți internaționali au fost prinși în cursul zilei de miercuri.

În data de 25 ianuarie, pe raza municipiului Sibiu şi a oraşului Agnita, au fost puse în executare două mandate europene de arestare, după ce doi sibieni au săvârşit infracţiuni cu carduri bancare pe teritoriul Germaniei. Este vorba despre doi bărbaţi cu vârsta de 25, respectiv 30 de ani, domiciliaţi în Agnita, respectiv Sibiu.

„Pe numele celor doi au fost emise mandate europene de arestare pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată conform Codului Penal german. Faptele au fost săvârşite în perioada aprilie – septembrie 2014, pe teritoriul Germaniei, unde persoanele în cauză au obţinut în mod fraudulos mai multe carduri bancare de care s-au folosit pentru a cumpăra bunuri revândute apoi pentru a obţine banii.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia în vederea confirmării mandatului european de arestare, ocazie cu care au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, urmând, în cursul acestei zile, să fie prezentaţi Curţii de Apel Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă. În prezent, cei doi bărbaţi se află încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here