Acasă Nova TV

S-a scumpit călătoria cu taximetrul la Mediaș| VIDEO ȘI DECLARAȚII

1967

S-a scumpit călătoria cu taximetrul.

De la sfârșitul anului trecut, aceasta costă 2,27 respectiv 2,29 lei pe kilometru, cu 30 bani mai mult față de tariful anterior. În municipiul Mediaș sunt în prezent un număr de 244 taximetre autorizate.

Medieșenii plătesc ceva mai mult dacă doresc să circule cu taximetrul. De la sfârșitul anului trecut, operatorii de taximetrie au majorat atât tarifele interne cât şi cele externe, la 2,27 lei, respectiv 2,47 lei pe kilometru la o companie, în timp ce o altă circulă cu 2,29 lei pe kilometru în oraș și 2,49 lei în afara acestuia. O parte dintre taximetriști spun că deocamdată majorarea nu a avut un impact deosebit asupra numărului de clienți, în timp ce alții au explicat că e binevenită și că se simte.

Pe de altă parte, medieșenii circulă cu taximetrul de fiecare dată când au nevoie și spun că nu țin cont de această majorare.

Ultima majorare a tarifelor la călătoria cu taximetrul datează din aprilie 2015, atunci când acestea au crescut cu 20 bani, de la 1,77 la 1,97 lei pe kilometru.

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. Daca au marit pretul la transportul in regim de taximetrie,este normal,dar nu mi se pare normal sa calatoresc intr-o masina infecta,cu un sofer mizerabil,cu manelele urland la nesimtire,dar si mai grav,dupa ora22,trebuie sa te simti norocos daca gasesti un taxi. Majoritatea soferilor,dupa ce se vad cu incasarile multumitoare,se retrag,iar noaptea nu mai gasesti nicio masina. Eu zic ca cei care elibereaza autorizatiile de taximetrie,ar trebui sa controleze si cum se respecta normele ce impun civilizatie.

    • Nu merita sa mai mergi cu Taxi la pretul asta. Mai bine astepti 10 min, in plus si iei ori troleul Meditur cu 1,5 lei/calatorie, ori o iei pe jos si scutesti si niste bani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here