Acasă Nova TV

Medieșean de 27 ani împușcat mortal în Italia | VEZI amănunte

6893

Un tânăr în vârstă de 27 ani a decedat duminică dimineața în jurul 4 după ce a fost împușcat de mai multe ori. 

Conform agenției italiene ANSA, tragedia s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în jurul orei 4 în apropierea unui club de noapte din Catania. Scandalul ar fi început în club din cauza unei femei, iar tinerii au ieșit afară pentru a-și rezolva problemele.

Tânărul în vârstă de 27 ani a fost împușcat în abdomen, șold și în picior și a pierdut mult sânge. Acesta a fost transportat de urgență la spital unde, însă, a decedat în urma leziunilor suferite. Un alt tânăr în vârstă de 24 ani de origine marocană a fost și el împușcat în șold însă a supraviețuit.

În cursul zilei de astăzi s-a aflat și identitatea tânărului decedat. Rotalianul, Revista Românului din Italia scrie că este vorba de Florin Nicolae Dinu, în vârstă de 27 de ani din Mediaș. Acesta a decedat la spitalul Vittorio Emanuele din Catania din cauza rănilor foarte grave suferite în urma împușcăturilor în abdomen, în picior și în șold.

Prietenii tânărului sunt îngroziți de tragedie și au umplut cu mesaje pagina de Facebook a acestuia. Totodată, aceștia au lansat un apel și strâng fondurile necesare pentru înmormântare.

,,Dumnezeu sa te ierte prietene , ai fost un băiat ce sarea în ajutor la toți și de milioane.păcat ca ai fost la timpul și momentul nepotrivit , nu te vom uita !!! Condoleanțe familiei și multi iți vom duce dorul !….Va rugam toți cei care vor sa dea o mana de ajutor în colectarea fondurilor pt. înmormântare lui Florin Dinu (Ciccio)sa vina pe via alonzo consoli la nr 49 pt. a contacta familia va rugam sunați la nr 3881968917 sa nu rămânem indiferenți haideți săi ajutam pt. al repatria în țara noastră ! mulțumim pt orice ajutor !!!” a scris Marianno Trifan pe pagina tânărului.

Foto: Facebook | Florin Dinu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.