Acasă Nova TV

Mediașul și-ar putea schimba operatorul de drumuri | 10-11 milioane pentru reparații de străzi

1345

Municipiul Mediaș și-ar putea schimba operatorul de drumuri.

Societatea Gospodăria Comunală nu are utilajele și personalul necesar pentru a putea executa programul anual de reparații și întreținere a drumurilor publice din oraș, iar din acest motiv aleșii locali trebuie să se pronunțe săptămâna viitoare cu privire la rezilierea contractului între Primărie și actualul operator de drumuri.

Proiectul de hotărâre privind analiza contractului de delegare a serviciilor de administrare şi întreţinere a drumurilor publice din municipiul Mediaş este unul foarte important, iar consilierii locali trebuie să decidă dacă vor rezilia contractul cu Gospodăria Comunală, societate aflată în imposibilitatea de a executa cantitatea de lucrări propusă, dar și de a asigura calitatea acestora.

Primarul Gheorghe Roman a mai explicat că în viziunea sa, cea mai bună variantă este rezilierea contractului și desemnarea prin licitație publică a unui nou operator de drumuri. Municipalitatea vrea să ducă la bun sfârșit anul acesta un program important de reabilitare al străzilor din oraș pentru care vor fi prevăzute în bugetul local 10-11 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.