Acasă Nova TV

La Mediaș nu se încasează deocamdată impozitele pe 2017 | VEZI amănunte

791

La Mediaş nu se pot plăti deocamdată impozitele şi taxele locale aferente anului în curs.

La ghişeele Direcţiei Fiscale Locale se încasează doar restanţele din anul anterior dar şi amenzile. În 2017, contribuabilii medieşeni, persoane fizice şi juridice, vor plăti impozite ceva mai mari comparativ cu anul precedent în urma unei hotărâri adoptate de Consiliul Local.

Casieriile Direcţiei Fiscale Locale au fost deschise în prima zi lucrătoare din 2017, însă nu s-au încasat decât restanţe din anul trecut sau amenzi. Anul acesta, nivelul impozitelor şi taxelor locale a crescut prin aplicarea unei cote de de 0,09% faţă de 0,08% cât a fost anul trecut. În cifre, asta înseamnă o majorare de 15-20 lei pentru medieşenii care deţin un apartament, respectiv de 20-50 lei pentru cei care deţin o casă. Majorarea depinde de suprafaţa locuinţei, anul construcţiei dar şi zona în care se află.

Vor rămân neschimbate însă impozitele pentru terenuri şi autoturisme, iar taxa de salubritate va rămâne şi ea la nivelul de anul trecut. De asemenea, cei care îşi vor achita integral datoriile către bugetul local până pe 31 martie vor beneficia de o bonificaţie mărită de la 5-8%.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here