Acasă Sibiu

Din 1 februarie dispare taxa de cazier | Ghişeu nou la Sibiu

2260

Începând cu 1 februarie 2017, se elimină taxa de 10 lei pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar.

Prevederea este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice. Începând cu aceeași dată, un nou ghișeu pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar va fi deschis în sediul Poliției Municipiului Sibiu.

Prin  Legea  nr. 1/2017 din 6 ianuarie 2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, ce intră în vigoare la data de 1 februarie 2017, a fost abrogată prevederea referitoare la încasarea taxei în cuantum de 10 lei necesară pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar persoanelor fizice şi juridice.

Cu aceeași dată, 1 februarie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu va deschise un nou ghișeu pentru eliberarea certificatelor de cazier judiciar, care va funcționa în sediul Poliției Municipiului Sibiu pe strada Revoluției nr. 4-6.

Programul cu publicul este următorul:

  • luni, marți și joi: 0830 – 1600;
  • miercuri: 1000 – 1800;
  • vineri: 0830 – 1400

Noul ghișeu va funcționa în paralel cu cel existent în sediul Instituției Prefectului – județul Sibiu, acesta urmând a fi închis în cursul lunii februarie.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here