Acasă Nova TV

Suspect pentru tâlhărie | Bărbat din Mediaş a vrut să se spânzure în arest

În cursul acestei dimineți, un bărbat în vârstă de 25 ani din Medias, arestat preventiv, a încercat să se sinucidă chiar in arestul Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Sibiu.

El a fost observat de alţi reținuţi din arest, care au alertat polițiștii aflați de serviciu şi care au intervenit înainte ca bărbatul arestat să îşi pună viața în pericol. Conform Ora De Sibiu, el fost observat de colegii de celulă când își pregătea un streang dintr-un cearşeaf și au alertat imediat polițiştii.

Bărbatul a fost dus la Spitalul de Psihiatrie pentru consultaţii după care a revenit în arestul Poliţiei, unde va fi supravegheat cu atenție pe perioada în care este arestat preventiv.

Conducerea IPJ Sibiu a dispus verificări interne pentru stabilirea tuturor circumstanţelor in care s-a produs incidentul.

Medieşeanul este bănuit de săvârşirea a două tâlhării pe raza municipiului Mediaş, în zilele de 27, respectiv 28 noiembrie. Conform poliţiei bărbatul a pătruns în două locuinţe unde a ameninţat şi lovit proprietarii după care a sustras mai multe bunuri şi bani.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here