Acasă Nova TV

Școala Națională de Gaz are probleme cu încălzirea | Sala de sport este nefuncțională

562
fazele naționale

Școala Națională de Gaz are probleme cu încălzirea.

De la începutul acestei luni, centrala termică a sălii de sport s-a defectat, astfel că elevii nu își mai pot desfășura orele. De asemenea, centrala care încălzește clădirile școlii, una foarte veche, funcționează cu un randament de 60%  și se poate bloca în orice moment.

Sala de sport a Școlii Naționale de Gaz este nefuncțională de la începutul lunii în curs, atunci când s-a defectat centrala termică, astfel că în momentul de față acolo nu există nici căldură, nici apă caldă. De asemenea, centrala termică care asigură încălzirea în școală se poate bloca în orice moment fiind foarte veche. Pentru a rezolva această problemă, aleșii locali au în mapele de lucru în ședința programată marți la Primăria Mediaș, un proiect de hotărâre privind alocarea de bani din fondul de rezervă pentru achiziționarea a două centrale termice. 

Costul celor două centrale termice de care Școala Națională de Gaz are nevoie este de 165.000 lei. Pentru ca banii să fie alocați este nevoie ca proiectul de hotărâre să fie votat în ședința programată marți după-amiază.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here