Acasă Nova TV

Razie la Mediaș | Doi bărbați reținuți pentru tâlhărie, arme și cartușe găsite

1788
scandal

Polițiștii din Mediaș au desfășurat în dimineața acestei zile patru percheziții domiciliare / Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore sub suspiciunea săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și favorizarea infractorului.

În dimineața zilei de 22 noiembrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, au efectuat, în baza mandatelor emise, 4 percheziții domiciliare în tot atâtea locații, într-un dosar penal privind comiterea unei infracțiuni de tâlhărie.

,,Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile a patru bărbați din municipiul Mediaș cu privire la care existau date și informații că ar fi săvârșit în luna august a.c. o infracțiunea de tâlhărie. În cadrul perchezițiilor, polițiștii au identificat un televizor (obiectul infracțiunii de tâlhărie), precum și 2 arme neletale, 5 cartușe letale și 71 de cartușe neletale.

Doi dintre bărbați, în vârstă de 29 și 42 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, cu privire la unul dintre aceștia, din anchetă au rezultat indicii că ar fi săvârșit în luna septembrie a.c. infracțiunea de favorizarea infractorului. La acțiune au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș și Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Sibiu, sprijiniți de o grupare a Serviciului Acțiuni Speciale” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

ACTUALIZARE:

În cursul zilei de miercuri, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cei doi bărbați reținuți de către polițiștii din Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și favorizarea infractorului.

Față de bărbatul în vârstă de 42 de ani, instanța de judecată a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, iar față de bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările în acest dosar continuă.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here