Acasă Nova TV

PSD este singurul partid care le arată respectul cuvenit medieşenilor

739
DISTRIBUIȚI

PSD este singurul partid care le arată respectul cuvenit medieşenilor.

Social-democraţii spun că Viorel Arcaş este singurul candidat din municipiul de pe Târnava Mare aflat pe un loc eligibil la alegerile parlamentare din luna decembrie.

Vocea medieșenilor va fi reprezentată în Parlamentul României, iar aceștia vor avea un parlamentar în persoana lui Viorel Arcaș. Manuela Catrina, candidat pentru Camera Deputaților spune că PSD este singura formațiune care a deschis lista de candidați cu un medieșean.

Banner EximTur
 • Nicu

  Psd,singura organizatie criminala,care trebuie eliminata din politica Romaniei!

  • Marius

   Cea mai mare organizatie mafiota din romania, este PSD. Nu zic ca in alte partide politice sunt oameni mai cinstiti PDL, PNL, UDMR, PMP, PNTCD, etc..sunt multi penali si oameni hoti in mai toate partidele politice si in tot parlamentul romaniei, primariile si toate institutiile de stat, dar cei mai multi si cei mai hoti sunt clar, in PSD, in frunte cu seful superm care calca pe morminte: Ion Iliescu!
   Practic, PSD e „creme-de-la-creme” dintre toate partidele corupte! https://uploads.disquscdn.com/images/f8b530988c117ff891ef64e6362f7eee1e261104b7dba00094361ee13dbd04bd.jpg

 • Nicu

  Psd-istii pot fi ca bucurosi ca oamenii nu au iesit la vot,pentruca asa au votat numai retardatii,cretinii,prostii si hotii.