Acasă Nova TV

O tânără din Mediaş, adoptată în Malta îşi caută familia | Galerie foto

5422

O tânără din Mediaş, adoptată în Malta îşi caută familia.

Nadya Grech are 25 ani, iar de 17 ani trăieşte în Malta, acolo unde a fost adoptată. S-a născut la Mediaş în 1991, însă a crescut prin orfelinate până la vârsta de 8 ani. Tânăra care este acum căsătorită şi are o fetiţă, vrea să îşi găsească rudele dar şi prietenii din orfelinatele în care a crescut. În acest sens a lansat un apel în mediul on-line prin care explică că este visul său să îşi găsească persoanele dragi.
,,Numele meu roman-maghiar a fost JANKO NADIA. M-am nascut in data de 3 mai 1991, in Medias, judetul Sibiu, Romania . Am fost adoptata in Malta, la varsta de 8 ani, din orfelinatul Orlat, judetul Sibiu. Imi caut mama biologica, IRINA JANKO, nascuta in data de 14 aprilie, 1975, in Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita .

In momentul in care m-am nascut ea locuia in comuna VELT, judetul Sibiu. As vrea sa imi regasesc rudele, prieteni mei din orfelinatul Orlat si orfelinatul No. 3 din Sibiu. Ei se numeau Dimi, Iona si Niacsu.
Visul meu e sa-i regasesc pe toti!!
Orice ajutor în căutarea familiei mele este extrem de apreciat!
Vă rog sa DISTRIBUIȚI!
Mulțumesc foarte mult!”

ACTUALIZARE:

Nadya Grech şi-a găsit părinţii adevăraţi. Aceştia locuiesc amândoi în localitatea Valchid, însă au vieţi separate.  Nadya va veni în România în luna ianuarie 2017, moment în care îşi va revedea părinţii naturali după 17 ani dar şi două surori. 

,,1 Novembrie 2016, o ziua ce nu o sa uit niciodata. Am gasit tata, doua surori, trei verisori. Sunt tare fericit si voi dormi fericit. Mai am niste familiari, dar stiu ca o sa gasesci si ei. Multumesc frumos celor care au ajutat si ma ajuta. Va i ubesc toti!” a scris Nadya pe pagina sa din reţeaua de socializare Facebook.

Foto: Facebook|Nadya Grech

Banner EximTur

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here