Acasă Nova TV

Locatarii de pe Tineretului vor fi mutați la Automecanica

6178

Locatarii garsonierelor 3 și 5 de pe strada Tineretului vor fi mutați într-unul din căminele de la Liceul Automecanica.

Municipalitatea vrea să elimine astfel focarul de infecție din respectiva zonă. Tot la Automecanica vor ajunge și persoanele care ocupă locuințe sociale în centrul istoric al orașului.

Zona străzii Tineretului nu poate fi la nesfârșit un adevărat focar de infecție, ea trebuie reamanajată. Primarul Gheorghe Roman spune că se dorește mutarea locatarilor celor două garsoniere într-unul din căminele de la Liceul Automecanica, care urmează să fie reamenajat.

În prezent, municipalitatea face un inventar al locatarilor garsonierelor de pe strada Tineretului pentru a vedea exact câți sunt chiriași și câți și-au cumpărat locuințele. Primarul Gheorghe Roman mai spune că nimeni nu va rămâne pe drumuri.

Banner EximTur

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit! Asta era in plan de pe mandatul fostului „primar”, care desigur doar a vorbit, nu a si trecut la fapte! Daca se continua cu mizeria si ceilalti vor zbura la margine!!!
    Tin minte ca in locul fostului magazin Billa din centru era o colonie de tigani acolo care erau la 2 minute de piata! Faceau tot mizerie pe acolo. O venit Thellman si le-a facut vant, in 2 timpi si 3 miscari, fara frica!!!

    Asa se procedeaza, mutati la marginea orasului, departe de zonele bune, zonele centrale!
    Care nu pastreaza curatenia, Out!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here