Acasă Nova TV

Hoţi reţinuţi de poliţiştii medieşeni | Doi sunt minori

832

Trei tineri din municipiul Mediaș, din care doi minori în vârstă de 15 și 16 ani, au fost reținuți  de polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș, fiind bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt din societate comercială.

În fapt, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că cei trei bărbați, în vârstă de 15, 16 și 21 de ani, domiciliați în municipiul Mediaș, ar fi sustras în perioada iulie – septembrie 2016 mai multe bunuri din magazia unei societăți comerciale din municipiul Mediaș. Valoarea prejudiciului este estimată la 6.873 de lei.

,,Cei trei bărbați se aflau deja în atenția polițiștilor din Mediaș, fiind cercetați sub control judiciar într-un alt dosar penal, fiind bănuiți de săvârșirea în aceeași perioadă, respectiv iulie – septembrie 2016, a mai multor infracțiuni de furt din locuință.

Împotriva celor trei bărbați s-a dispus reținerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here