Acasă Sport

Gaz Metan întoarce rezultatul cu Iaşiul şi urcă pe podium

545

Gaz Metan a învins CSMS Iaşi cu scorul de 2-1.

Formaţia lui Cristian Pustai a fost condusă la Mediaş după gafa lui Pleşca care a scăpat mingea în poartă, însă a revenit în ultimul sfert de oră. Mai întâi Mircea Axente a egalat după o centrare a lui Alex Munteanu, pentru ca în minutul 90, Jasmin Trtovac să aducă toate cele trei puncte formaţiei sale.

Alb-negri au controlat prima repriză a partidei cu ieşenii lui Eugen Neagoe, iar Azdren Llullaku a avut şansa de a deschide scorul încă din minutul 6, atunci când lovitura sa de cap a fost respinsă în extremis de Caparco. Golgeterul campionatului a mai avut o ocazie în minutul 40 după un contraatac al gaziştilor, însă lovitura sa de cap a fost prinsă de portarul advers.

La două minute de la reluarea jocului, Mihalache a şutat din interiorul careului, iar Pleşca a scăpat mingea în poartă. Gaziştii s-au aruncat în atac, iar egalarea a venit în minutul 74 atunci când Alex Munteanu a centrat de pe partea stângă iar Mircea Axente a înscris din apropiere. Gaz Metan a dat lovitura în minutul 90 atunci când Ciprian Petre a centrat de pe partea dreaptă, Azdren Llullaku a întors mingea în careu, iar Jasmin Trtovac pe fază a înscris pentru 2-1.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here