Acasă Nova TV

Doi tineri din Mediaş au tâlhărit o vârstnică în propria locuinţă | VEZI amănunte

1829

Doi tineri din Mediaş au tâlhărit o vârstnică în propria locuinţă.

În data de 13 noiembrie, în baza sesizării telefonice, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea a doi tineri care prin folosirea violenței ar fi deposedat o femeie de bani.

,,În fapt, o femeie în vârstă de 76 de ani, domiciliată în municipiul Mediaș, a permis accesul în imobil a doi tineri care, prin folosirea violenței, i-ar fi sustras un portofel în care deținea 200 de lei și actul de identitate. Polițiștii Biroului Investigații Criminale, în baza datelor și informațiilor obținute, au identificat ieri un tânăr în vârstă de 16 ani, medieșean, bănuit de săvârșirea acestei fapte. În cadrul anchetei, minorul a recunoscut fapta, oferind informații și cu privire la cel de-al doilea bănuit, respectiv un tânăr de 21 de ani, domiciliat în Mediaș.

Totodată, în cadrul activităților specifice desfășurate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș au stabilit faptul că aceeași doi tineri sunt suspectați de săvârșirea unei alte fapte de furt, respectiv furtul în data de 12.11.2016 a unui portofel cu acte și bani din vestiarul unei societăți comerciale din Mediaș.

Referitor la această faptă, partea vătămată și-a retras plângerea, motivând că și-a recuperat prejudiciul.
Împotriva minorului de 16 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat în cursul acestei zile instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

În continuare, polițiștii din Mediaș efectuează cercetări pentru localizarea și prinderea celui de-al doilea bănuit. Cercetările în acest dosar continuă.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here