Acasă Nova TV

Doi proxeneţi din Mediaş au fost reţinuţi | Obligau tinere să se prostitueze

106

Două persoane din Mediaș au fost reținute de polițiști sub suspiciunea săvârșirii infracțiunii de proxenetism.

În data de 16 noiembrie, în baza datelor și informațiilor deținute, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au desfășurat în municipiul Mediaș o acțiune pentru destructurarea unei grupări infracționale cu preocupări în sfera proxenetismului, grupare ce acționa pe raza municipiului.

,,În fapt, cercetările derulate de polițiștii de la investigații criminale au evidențiat faptul că în perioada anilor 2015 – 2016, un bărbat în vârstă de 44 de ani și o femeie în vârstă de 43 de ani, ambii domiciliați în municipiul Mediaș, au determinat, uneori prin constrângere, mai multe tinere din municipiul Mediaș să practice prostituția în favoarea lor, obținând în acest fel sume de bani și alte foloase.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de proxenetism (art.213 alin. 1 și alin. 2 Cod Penal), urmând a fi prezentate astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările în acest dosar.

ACTUALIZARE

Cei doi proxeneţi sunt soţ şi soţie, locuiesc în zona străzii Luncii în Tocile, iar fetele pe care le exploatau erau chiar fiicele lor, în vârstă de 19 şi 20 de ani. 

Poliţia continuă cercetările pentru a afla dacă mai sunt şi alte tinere implicate, respectiv au fost exploatate de cei doi.

ACTUALIZARE 18 NOIEMBRIE

În cursul zilei de joi, în continuarea activităților desfășurate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu în dosarul penal privind infracțiunea de proxenetism, cele două persoane reținute pentru 24 de ore au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Împotriva acestora s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar cu interdicția de a părăsi țara. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu continuă cercetările.

Foto: arhivă

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here