Acasă Nova TV

Centrul de examinare auto se deschide în primăvară | Schimbare legată de traseu

2262

Centrul de examinare auto de la Mediaș se va deschide la începutul anului viitor.

De asemenea, se va modifica locația din care candidații la permisul auto vor pleca pe traseu. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla din parcarea de la fosta unitate militară de aviație din cartierul Automecanica.

Conducerea Primăriei Mediaș va avea o întâlnire cu reprezentanții școlilor de șoferi din oraș. Discuțiile se vor axa pe găsirea unei locații adecvate de unde candidații să plece pe traseu atunci când susțin examenul practic. Cel mai probabil se va renunța la parcarea Hotelului Central, iar o locație posibilă este parcarea amenajată în zona fostei unități militare de aviație.

Sunt vești bune și în ceea ce privește examinarea teoretică a candidaților din Mediaș și zonă. Centrul de examinare auto se va deschide cu siguranță, iar în momentul de față municipalitatea așteaptă să obțină avizul necesar pentru funcționare din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu. De asemenea, spațiul în care va funcționa centrul va intra și el în reabilitare.

Un proiect de hotărâre cu privire la reabilitarea viitorului centru de examinare auto de la Mediaș se va afla în mapele consilierilor locali la ședința ordinară din luna noiembrie.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.