Acasă Sibiu

Carla’s Dreams și Uriah Heep de Revelion în Piața Mare din Sibiu

498
DISTRIBUIȚI

Uriah Heep și Carla’s Dreams sunt cele mai importante nume din industria muzicii contractate pentru a cânta în Piața Mare a Sibiului, în cadrul Revelionului organizat de Primăria de pe Cibin.

Anul acesta se împlinesc zece ani de când Sibiul a fost capitală culturală europeană, iar din acest motiv conducerea Primăriei Sibiu a hotărât să crească bugetul alocat Revelionului 2016 – 2017, organizat în Piața Mare la peste un milion de lei.

Într-un comunicat de presă, Primăria Sibiu a anunțat și alte trupe care vor urca pe scena amenajată în Piața Mare și anume Maxim, Domino, Rita și Daggu Project. Prezentatoarea evenimentului va fi Nicolle Stănese.

Îi așteptăm pe sibieni în Piața Mare, locul unde, acum zece ani, în noaptea dintre ani, se dădea startul programului Sibiu, Capitală Culturală Europeană 2007 care avea să fie un moment de răscruce în dezvoltarea orașului din multe puncte de vedere, deschizându-l spre Europa. Va fi un moment de aducere aminte la care ne dorim să participe cât mai mulți sibieni, mai ales că pe scenă vor urca formații apreciate care vor crea atmosfera.

La miezul nopții programul include un spectacol de artificii pe fond muzical, combinat cu efecte pirotehnice.

Banner EximTur
  • Nicu

    Cretinism sa asociezi numele grupului Uriah Heep,cu imbecilii aia vopsiti,fie ei chiar niste jegosi din Moldova!!!