Acasă Nova TV

Bărbat din Valea Viilor bătut de trei indivizi în Mediaş | VEZI amănunte

1478

Un bărbat din Valea Viilor a fost bătut de trei indivizi pe strada Brateiului din municipiul Mediaş.

Joi dimineaţă o patrulă formată din doi polițiști locali din cadrul Biroului Circulație care își efectuau serviciul de patrulare pe strada Brateiului, au fost sesizați de către un cetățean, cu privire la faptul că trei persoane de sex masculin l-au lovit cu pumnii și picioarele după care s-au îndreptat înspre centrul municipiului.

,,În urma descrierii persoanelor de către reclamant, polițiștii locali au procedat la urmărirea celor trei persoane, iar în apropierea intersecției străzilor Protopop Moldovan cu Trandafirilor au depistate trei persoane de sex masculin care corespundeau descrierii făcute.

Polițiștii locali i-au legitimat, aflând că doi au domiciliul în localitatea Buzd, comuna Brateiu și respectiv unul în Mediaș. Conduși la locul faptei aceștia au fost recunoscuți de către reclamant, ca fiind cei care l-au lovit.

Persoanele în cauză au fost reținute de polițiștii locali și conform procedurilor legale, au fost predate Politiei Municipiului Mediaș pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale” se arată într-un comunicat de presă remis de către Poliţia Locală Mediaş.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.