Acasă Nova TV

Acțiune caritabilă | Baloane lansate sâmbătă pe cerul Mediașului

645

Societatea Netex Consulting din municipiul de pe Târnava Mare organizează în parcarea supermarketului Kaufland un eveniment cu un caracter caritabil.

Oricine poate participa, poate face o donaţie simbolică în valoare de 10 lei, iar pentru aceasta un balon va fi lansat către cer. Toţi banii strânşi din donaţii vor fi donaţi Crucii Roşii subfiliala Mediaş.

Evenimentul intitulat generic ,,One World One Sky’’ va debuta sâmbătă la ora 14:00 în parcarea supermarketului Kaufland. Toate persoanele care vor participa pot face o donaţie în valoare de 10 lei, iar în contul acesteia, un balon umplut cu heliu va fi lansat către cer. Toţi banii strânşi în acest mod ajunge sub formă de donaţie la Crucea Roşie subfiliala Mediaş. Lansarea propriu-zisă a baloanelor va avea loc la ora 15:00, iar până atunci, organizatorii au pregătit jocuri distractive pentru copii, pictură pe faţă şi alte activităţi distractive, care vor fi realizate cu ajutorul Kinder Land Mediaş.

Evenimentul ,,One World One Sky’’ este o iniţiativă de suflet, care va avea loc în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră în mai multe ţări europene. Este vorba de România, Serbia, Ucraina, Moldova şi Bosnia Herţegovina.

 

Foto: Facebook|Uwe Leuschner

Banner EximTur

2 COMENTARII

  1. Trebuie sa corectati 2 greseli gramaticale.
    1. ” Toţi bani strânşi în acest…”
    Toti banii, se scrie cu 2 de „i”.
    2. „Lansarea propriu zisă a baloanelor…”
    -se scrie cu cratima (propriu-zisa), in nici un caz 2 cuvinte separate. Se scrie propriu-zis deoarece sunt doua cuvinte formate prin alaturare cu cratima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here