Acasă Nova TV

Aleșii locali au fost pe Sticlei să vadă clădirea în paragină | VIDEO ȘI DECLARAȚII

1774

Clădirea în paragină de pe strada Sticlei rămâne în atenția opiniei publice.

La invitația conducerii municipalității, consilierii locali au venit la fața locului pentru a vedea cu ochii lor situația și pentru a lua ulterior decizia cea mai bună. Conducerea Primăriei Mediaș vrea să demoleze clădirea, iar un proiect de hotărâre în acest sens a fost respins de două ori în Consiliul Local, după ce aleșii social-democrați s-au opus.

Consilieri locali, directorii unităților de învățământ de pe strada Sticlei, dar și mai mulți medieșeni au fost prezenți la o întâlnire desfășurată în imediata apropiere a corpului de clădire în paragină care a aparținut Gimnaziului Cireșarii. Conducerea acestei unități de învățământ vrea ca imobilul să fie demolat, iar în locul lui să fie contruită o sală de sport. Medieșenii sunt și ei pentru demolarea clădirii, iar Directorul Colegiului Tehnic Mediensis spune că este o zonă periculoasă pentru elevi și un focar de infecție, iar ceva ce trebuie făcut cu siguranță.

Un proiect de hotărâre privind aprobarea scoaterii din funcţiune şi demolării imobilului situat pe strada Sticlei va fi discutat din nou mâine după-amiază în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local.

Banner EximTur