Acasă Nova TV

Ruina de pe strada Sticlei va fi demolată | Se construieşte sală de sport

1996

Clădirea de pe strada Sticlei care a aparţinut Şcolii Gimnaziale Cireşarii şi pe care municipalitatea a încercat să o vândă fără succes, va fi demolată.

În locul său se va construi cel mai probabil o sală de sport. Un proiect de hotărâre în acest sens va fi luat în discuţie în şedinţa ordinară a Consiliului Local Mediaş din luna septembrie.

Fostul corp B al Gimnaziului Cireşarii este în paragină de ani buni. Din interiorul său s-a furat tot ce se putea valorifica, de la cărămidă şi până la fier. În momentul de faţă aceasta reprezintă o pată pe obrazul oraşului şi un veritabil pericol pentru oricine s-ar aventura acolo, în condiţiile în care s-ar putea prăbuşi în orice moment. Clădirea a fost scoasă în două rânduri la licitaţie la solicitarea societăţii Transgaz, însă în cele din urmă nu s-a mai întâmplat nimic. În aceste condiţii şi ţinând cont de starea avansată de degradare a clădirii, municipalitatea şi-a propus să o demoleze, iar în locul ei să fie construită o sală de sport.

Decizia finală va aparţine Consiliului Local Mediaş în şedinţa extraordinară programată la începutul săptămânii viitoare.

Banner EximTur