Acasă Nova TV

O haită de maidanezi a atacat doi copii în zona centrală | VEZI amănunte

1742
DISTRIBUIȚI

O haită de maidanezi a atacat doi copii în faţa Liceului Teoretic Stephan Ludwig Roth.

Incidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, iar copiii, unul de 7 ani şi unul de 9 ani, au fost salvaţi de intervenţia mai multor părinţi.

 

Maidanezii sunt prezenţi în toate cartierele municipiului, iar în multe zone s-au format haite. De la sfârşitul anului trecut, municipiul de pe Târnava Mare nu mai are Serviciu de ecarisaj, astfel că numărul câinilor fără stăpân a crescut continuu. Din nefericire au fost destule cazuri de persoane muşcate de aceştia, iar medieşenii au ajuns să se teamă pentru siguranţa lor. Un incident care ar fi putut avea urmări grave s-a petrecut în această dimineaţă în zona Liceului Teoretic Stephan Ludwig Roth.

 

Medieşenii aşteaptă în continuare ca situaţia câinilor fără stăpân să îşi găsească o rezolvare, iar ei să nu se mai teamă pentru siguranţa lor.

Banner EximTur
  • Singura solutie este ca fiecare sa omoare cati maidanezii . Fratilor salvati-va singuri si omoriti cati maidanezi puteti sau asteptati-va moartea ca niste sclavi .

  • Marius

    Ar fi bine sa-i adune pe toti care sunt fara stapan, in toate judetele tarii si sa-i vindem la export, mai aducem bani in tara de pe caini. Sunt tari care consuma carnea de caine, care e foarte scumpa: China, Indonezia, Coreea de Sud, Vietnam, si prin unele tari din Africa!