Acasă Nova TV

La Mediaş se va construi un centru de ecarisaj | VEZI amănunte

1003
a doua jum[tate a lunii mai

La Mediaş se va construi un centru de ecarisaj.

Adăpostul public pentru câinii fără stăpân ar urma să fie amenajat pe strada Baznei în zona Hula Veche. În acest sens, aleşii locali au în mapele de lucru ale şedinţei din această lună un proiect de hotărâre privind reglementarea situaţiei juridice a respectivului teren.

 

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare pe luna septembrie a Consiliului Local Mediaş figurează deocamdată un număr de 16 proiecte de hotărâre. Printre cele mai importante se numără reglementarea situaţiei juridice a unui teren pe care se va construi un centru de ecarisaj, un proiect de hotărâre privind aprobarea listei beneficiarilor unui ajutor material constând în tichete sociale în valoare de 100 lei/persoană cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice dar şi un proiect de hotărâre privind închirierea prin licitaţie publică a unor suprafeţe de teren cu destinaţie agricolă.

 

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Mediaş se va desfăşura luni, 19 septembrie începând cu ora 14:00 în sala de şedinţe Daniel Thellmann.

Banner EximTur