Acasă Sport

Gaz Metan a obţinut doar un punct cu ultima clasată | VIDEO

190

Gaz Metan a remizat pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, scor 1-1.

Mijlocaşul Azdren Llullaku a marcat din nou şi a adus un punct pentru alb-negri care au fost conduşi la Mediaş încă din minutul 30 după un contraatac finalizat de Popovici. În urma acestui rezultat, gruparea de pe Târnava Mare a urcat pe poziţia a opta a clasamentului cu 12 puncte acumulate.

Gaziştii au avut prima ocazie în minutul 10 atunci când Straton a respins în corner o lovitură liberă executată de Eric de Oliveira. Peste alte zece minute, portarul timişorenilor a respins şi şutul lui Azdren Llullaku. Contrar cursului jocului, oaspeţii au deschis scorul în minutul 30 atunci când Popovici a scăpat singur pe contraatac şi a marcat.

 

În debutul reprizei secunde Eric a lovit bara cu o foarfecă superbă de la 16 metri, iar apoi lovitura de cap a lui Susnjar a trecut puţin pe lângă poartă. Egalarea  a venit în minutul 70 atunci când Llullaku a marcat cu o lovitură de cap din interiorul careului.

Cu un sfert de oră înainte de final Radu Zaharia a văzut al doilea cartonaş galben şi implicit cartonaşul roşu. Chiar şi în inferioritate tot Gaz Metan a fost echipa mai periculoasă însă nici şutul lui Eric şi nici lovitura de cap a lui Trtovac nu a mai modificat tabela.

Banner EximTur

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here