Acasă Sibiu

Fabrica Salconserv, scoasă la vânzare pentru 1,9 milioane de euro

1288

Retehnologizată din fonduri europene și închisă din cauza acelorași fonduri nerambursabile care au fost imputate ulterior, fabrica Salconserv din Mediaș este scoasă acum la vânzare pentru suma de 1,891 de milioane de euro, fără TVA, anunță Turnul Sfatului.

Cei 1,9 milioane de euro reprezintă prețul de pornire pentru prima licitație programată cu scopul de a vinde fabrica situată în Mediaș, pe strada Carpați. Potrivit lichidatorilor de la Casa de insolvență Transilvania, licitația este programată pe 16 septembrie, urmând a fi reluată pe 29 septembrie, în caz de neadjudecare.

Una din cele mai vechi fabrici de carne, preparate din carne și conservare din România, atestată în 1895, în prezent modernizată și dotată cu cele mai noi tehnologii (modernizare finalizată în 2008). Are o capacitate de producție anuală de 4800 de tone de preparate din carne și 7200 de tone de conserve. În anul 2011 volumul vânzărilor a fost de 1.100 de tone. Beneficiază de tehnologie avansată, este conformă cu cerințele Uniunii Europene, producția fusese agreată și pentru export. Activul conține o secție de prepare , secție de conserve, în componența activului fiind inclus și un magazin”, arată lichidatorii judiciari. Magazinul la care fac referire este situat pe strada Carpați, la nr. 22 și măsoară 180 de mp.

Foto: andreeabooks.wordpress.com

Citește mai mult pe Turnul Sfatului

Banner EximTur