Acasă Sibiu

A furat 40.000 Euro dintr-un cazinou din Germania | VEZI amănunte

1079

O femeie din Sibiu a fost reținută de polițiștii în baza mandatului european de arestare.     

În data de 7 septembrie, în baza datelor și informațiilor obținute de polițiștii de la investigații criminale, s-a reușit depistarea și reținerea unei sibience pe numele căruia autoritățile germane au emis mandat european de arestare.

,,Femeia, în vârstă de 27 de ani, domiciliată în municipiul Sibiu, este bănuită de autoritățile germane că în lunile februarie și martie 2016, împreună cu alți suspecți, ar fi săvârșit mai multe infracțiuni de furt. Astfel, în luna februarie au sustras parfumuri dintr-o societate comercială (prejudiciul creat fiind de aprox. 1.700 de euro), iar în luna martie ar fi sustras 40.000 de euro dintr-un cazinou.

În data de 25 iulie, autoritățile germane au emis pe numele femeii mandat european de arestare, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt. Femeia, reținută de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu, a fost prezentată ieri Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia și ulterior, Curții de Apel Alba Iulia care a dispus arestarea provizorie în vederea predării, pe o perioadă de 15 zile, începând cu data de 07.09.2016” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

Banner EximTur