Acasă Nova TV

4 bărbaţi din Târnava au fost reţinuţi pentru 13 furturi | VEZI amănunte

446

Patru bărbați din Târnava au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind bănuiți că au săvârșit mai multe infracțiuni de furt calificat

Patru bărbați domiciliați în localitatea Târnava, cu vârsta cuprinsă între 14 și 31 de ani, au fost depistați și reținuți ieri în urma activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Poliției Orașului Copșa Mică și ai Postului de Poliție Târnava.

,,În fapt, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii au stabilit faptul că cei patru bărbați ar fi săvârșit 13 infracțiuni de furt calificat, rămase inițial cu autor necunoscut. Faptele ar fi fost săvârșite în localitatea Târnava, în perioada mai – septembrie 2016.

În cadrul cercetărilor, o parte din bunurile provenite din săvârșirea acestor fapte au fost găsite la domiciliile bănuiților. De asemenea, la domiciliul unuia dintre ei, polițiștii au găsit un moped, cu privire la care există suspiciunea că ar fi furat din municipiul Mediaș. În acest sens, polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările.

Față de cei patru bărbați s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați Judecătoriei Mediaș cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de furt calificat” se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Sibiu.

Banner EximTur