Acasă Nova TV

Bărbat din Axente Sever, depistat băut în trafic de 2 ori într-o zi

807

Un bărbat din Axente Sever a fost depistat băut în trafic de 2 ori într-o zi.

Miercuri după-amiază în jurul orei 18:30, un echipaj rutier din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a oprit pentru control în trafic, pe DJ 106 B, pe raza orașului Ocna Sibiului, un conducător auto.

Polițiștii rutieri, în urma verificărilor efectuate, au constatat că șoferul, un bărbat domiciliat în Axente Sever, în vârstă de 56 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Câteva ore mai târziu, respectiv azi noapte în jurul orei 00:00, un echipaj al Biroului Ordine Publică Mediaș a oprit pentru control în trafic un autoturism care circula pe str. Jacob Pisso. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit că șoferul se afla în stare de ebrietate, rezultatul efectuat cu aparatul etilotest indicând valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și de această dată, bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că bărbatul, în urmă cu câteva ore, a fost oprit în trafic de polițiștii din Ocna Sibiului, fiind cercetat și de această subunitate pentru aceleași infracțiuni la regimul rutier. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul rutier

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.